Over reflexzonepraktijk Marga

Mijn naam is Marga Gijsbers. Ik heb mijn opleiding reflexzonetherapeute gevolgd bij de A.N.Z.N., de Academie voor Natuurgeneeskunde voor Zuid-Nederland te Eindhoven.

Ik ben aangesloten bij de beroeps-vereniging VNRT, Vereniging van Nederlandse Reflexzone Therapeuten. De VNRT vereist een erkende opleiding en jaarlijkse bijscholingen om de kwaliteit en de professionaliteit van haar licentieleden te benadrukken. Bij het verlenen van goede zorg past ook een goede omgang met (signalen van) onvrede over de zorg of diensten. Als therapeut ben ik op grond van de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg) verplicht een klachtenregeling te treffen voor mijn cliƫnten. Dit wordt geregeld via de beroepsvereniging VNRT.
Informatie over de klachtenregeling vindt u op de website www.vnrt.nl

Sinds de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) zijn wij als therapeut verplicht om duidelijk aan te geven waar wij uw gegevens voor gebruiken. Dit is vastgelegd in de privacyverklaring.

Tarieven

De kosten van een behandeling bedragen Euro 45,-- (kinderen tot 12 jaar Euro 30,--).

Afhankelijk van uw ziektekostenverzekering en aanvullende verzekering kunt u een (gedeeltelijke) vergoeding van de kosten ontvangen. Vraag dit bij uw ziektekostenverzekering na of kijk voor informatie hierover op de site van de VNRT (www.vnrt.nl)

Afspraken

Behandelingen vinden plaats volgens afspraak.